2/02/2016

Poppendag: ik stond erbij en keek ernaar....

Zo zeg, ik had echt diep in mijn middelvinger geknipt vorige week. En dan had ik nog geluk gehad ook dat ik niet in een van mijn aders had geknipt!!!
Best triest, Frambloosje, (patroon Angelique Luijkman) dat arme kind zonder hoofd en zonder armen...
frambloosje zonder hoofd.JPG
Op de Facebookgroep Jacqueline Crochet & More kun je ondertussen genieten van een hele hoop prachtige Frambloosjes die gemaakt zijn en meedingen voor de wedstrijd. Neem eens een kijkje en nog leuker, laat een stem achter welke je het mooiste vindt. Dat kan nog tot 6 februari. Ik ga ook lekker genieten van alle foto's. Mijn Frambloosje ga ik zeker wel afmaken. Die gaat straks namelijk pronken aan mijn handtas!
Opa Bas heeft naar zijn smaak een (te) hippe bril, Daan nog steeds zonder borsthaar, Guido zonder haren en muts...  giniameespop.JPG
Op de Facebookgroep Amigurumi Handmade by Ginia Mees zijn al een hoop mooie Guido’s met een mooi lijf en aangekleed te bewonderen (oooh als Barbie dat laatste maar niet hoort!!!). Deel 3,4,5 van de CAL van Bettys Simm Salabim is bij mij nog in de maak... poek met cal bssb.jpg
en op de groep volgen de andere delen elkaar van medeleden elkaar gestaag op. Tja, ik kan me natuurlijk erg druk maken hierom, maarrr... Ik kan beter ervoor zorgen dat mijn vinger snel geneest en rust houden, want haken doet nog steeds heel zeer.
Wel kan ik genieten van de creaties die andere leden op de bovenstaande Facebookgroepen en die van Fantirumi's and More maken en inspiratie opdoen. Daar word ik blij van.
Wat ik van de week wel kan doen is misschien Barbie blij maken, want ze is als de blok gevallen voor  de geboetseerde jumbokat.
barbie met kat.JPG
Die heeft ze zich inmiddels toegeëigend. Dat zijn voorpoten te ver naar voren staan vindt ze helemaal niet erg. Wel graag een likje verf zodat ie een identiteit krijgt. Hahaha, die Barbie met haar eisen!! Wel lief dat ze Jumbo Poekie accepteert zoals ie is. Dat geeft deze burger wel weer goede moed.
Wie weet ... Als ik mijn best doe dat ik dan volgende week een begin kan maken aan de FAL van Esther Emaar Crochessie?
De materiaallijst is al bekend. Als je ook mee wilt doen, kijk dan op de Facebookgroep Fantirumi's and More en ook hier:
Weet je nog niet hoe de creaties van Esther Emaar, Crochessie uitzien? Met toestemming van Esther plaats ik hier een collage van de website:
fanti collage.png
Gave fantirumi’s en minirumi’s he? Nu snap je denk ook wel waarom ik heel graag wil dat mijn vinger al genezen is zodat ik weer kan haken!
Ik ga ondertussen even kijken wat de andere bloggers hebben geschreven:
De Breimeisjes http://debreimeisjes.blogspot.be/


5 opmerkingen:

Rita Janssen zei

Stom dat je vinger je nog altijd in de steek laat, het is helaas zo en je zal je moeten schikken in je lot en rusten ermee. Niet fijn, dat weten we allemaal. Maar frambloosje komt vast nog een keer af en ook de heren zullen nog wat geduld moeten oefenen voor hun verdere afwerking. Barbie heeft dankzij jou een trouwe huisvriend gekregen, die zal vast vertroeteld worden! Nog veel geduld met de genezing van je vinger.
Grtjes, rita.

Akkelien Smink zei

Ik zie nu pas je blogpost van vorige week! Ik hoop dat je inmiddels weer kunt haken, het is vervelend, zo'n blessure!
Groetjes,
Akkelien

Corina zei

Oh beterschap met je vinger! Je bent met zulke leuke haakprojecten bezig, ik hoop voor je dat je snel weer kunt haken.

Elizabeth zei

Oh, en ik loop ook heel erg achter met lezen...
Hoe is het nu met je vinger? Je kunt daar behoorlijk last van hebben met handwerken!
Wat een mooie poes heb je..., altijd leuk om te zien zo'n zwart met witte...

Jolanda zei

hopelijk is je vinger gauw weer genezen en kun je weer aan de slag!
groetjes Jolanda