6/14/2016

Poppendag: Babypop Lizzy

Door de kramp in mijn handen van de kleinere haaknaalden ben ik even voor de amigurumi's uitgeschakeld. Helaas....


Ondertussen zit Lizzy al maanden te vragen om aandacht. Ik wil een poncho, ik wil weer poseren met babymutsjes. In het begin dacht ik, niet naar luisteren, houd vanzelf wel weer op. Nou... nee! Poppen in huize B hebben een doorzettingsvermogen van heb ik jou daar. Dus hier is ze dan, nu met een foto van een babymuts die ik voor een achterneefje maakte. De muts is gemaakt met Royal van Zeeman met breinaald 3,5 en haaknaald 5.


poppendag mutsjes 14.06.2016.jpg
Het is een combinatie van brei- en haakwerk en heel leuk om te doen. Niet alleen heel leuk, ben er zelfs een tijdje verslaafd aan geweest....


Volgende week zal ik het basispatroon plaatsen en volgen er meer foto's van Lizzy. Ze heeft namelijk heel vaak model gestaan voor de mutsjes.
Ik ben door de drukte ook niet echt bij met het lezen van de andere poppendagblogs dus ik ga maar eens gauw kijken bij de andere poppendagbloggers:


en
4 opmerkingen:

Jannie Spronk zei

Wat schattig gemaakt, Mariam! Ben benieuwd naar wat je nog meer voor ons in petto hebt.
Ik zal je bij mijn lijstje poppenblogs toevoegen.
Groetjes, Jannie

Akkelien Smink zei

Wat een leuke muts! En handig, je eigen model in huis :-)
Groetjes,
Akkelien

Rita Janssen zei

Zo gaat het er in de meeste poppenhuizen aan toe denk ik en Lizzy lijkt heel fel op Lily hier, een echte doorzetter, nu succes ermee! Soms zijn ze toch echt wel een beetje te, maar ja, dat moet je erbij nemen. In elk geval is Lizzy een geweldig model die het echt wel kan, ze showt die prachtige muts heel goed, benieuwd naar de andere.
Grtjes, rita.

Elizabeth zei

Wat een grappige muts! Maar kramp in je handen is minder leuk ...
Doe maar voorzichtig hoor.