6/17/2016

Swappen met de Facebookgroep Crochet Friends: kom je op de thee?

Al eerder was er door de Facebook haakgroep Crochet Friends een swap georganiseerd en die werd onwijs enthousiast ontvangen. Voorwaarde was dat het cadeautje door de brievenbus moest kunnen. Zo zou de swap voor iedereen betaalbaar en bereikbaar zijn.

Ik schreef ook in mijn blog over mijn inzending in mijn poppendagblog. http://www.recycleandcreate.com/2016/05/poppendag-iemand-een-oor-aannaaien.html

Zelf kreeg ik een superleuk swapcadeautje terug:swap mei


Wegens doorslaand succes werd er voor deze maand juni nogmaals een swap georganiseerd. Er is zelfs een speciale groep voor gemaakt: https://www.facebook.com/groups/580833245418518/593487554153087/?notif_t=group_activity&notif_id=1466085467465665


Dit was mijn inzending:
mijn inzending juni 2016.JPG


Vorige week ontving ik precies op mijn verjaardag (8 juni) een envelop. Ik moest heel geduldig wachten tot 17 juni, de dag dat we met z’n allen onze cadeautjes mochten uitpakken en showen op de groep. Vandaag was het zover!


pakje juni 2016.JPG

Ik ben heel erg blij met mijn swapcadeautje. Ik had de onderzetters zelf ook al een hele tijd willen maken.
Een door iemand anders gehaakt cadeautje is speciaal voor mij. Ik kan het erg waarderen.

swap juni 2016- 1.JPG
Dank je wel Anneke! Kom je gezellig op de thee?

swap juni 2016- 2.JPGClaudia de beheerster van de Facebookgroep maakt er heel veel werk van om het iedereen naar de zin te maken. Ook heeft ze op internet een website aangemaakt. https://crochetfriends.wordpress.com/


Ze krijgt een hele dikke pluim van mij!


Doe je ook wel eens mee met een swap?


Geen opmerkingen: