8/21/2016

Hobbykaarten maken, ook erg leuk om te doen

Af en toe vind ik het ontzettend leuk om hobbykaarten te maken. Deze kaarten maakte ik al eerder. Alle kaarten afgebeeld in deze blog zijn afkomstig uit een tijdschrift dat heet Mijn Hobbykaart. In het blad staat beschreven hoe je de kaart kunt maken. Wat eigen inbreng is natuurlijk altijd erg leuk!
1.jpg
2.jpg
3.jpg
Kaarten maken doe ik dus naast naaien op de naaimachine, tekenen, recyclen, breien en haken. Jaja, het klinkt allemaal heel veel. Maar als je heeeeeel goed nadenkt kan ik dat natuurlijk helemaal niet allemaal tegelijk doen en ook niet de hele dag door. Het huishouden en mijn gezinsleven zou anders helemaal in de soep lopen, dus… alles op zijn tijd.
Bovendien zijn alle hobby’s voor de ontspanning en dat is weer goed voor je brein en in mijn geval goed tegen mijn hoofdpijn! Lees dit artikel maar eens.
Anyway….


Tijdens de mis in de kerk werd er een oproep gedaan om de mensen die niet op vakantie gaan en ook de zieken van de kerkgemeenschap eens een kaartje te sturen. Dat vond ik nog eens een heel sympathiek gebaar! Omdat ook ik keuzes moet maken heb ik daarom de mensen die niet op vakantie gaan een kaartje gestuurd. Dat kaartje werd een persoonlijk zelfgemaakt kaartje.
Dit zijn ze geworden:
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
Ik heb het met veel plezier gedaan en ik hoop dat de ontvangers er ook blij mee zijn.
Stiekem wil ik er nog veel meer gaan maken. Ja, natuurlijk kan dat dan ook wel. Die gaan dan in de map voor de volgende keer.
Stuur je ook wel eens iemand zo maar uit de grond van je hart een lief kaartje? Gewoon omdat het kan?
4 opmerkingen:

Jannie Spronk zei

Ze zijn superleuk! Ik zou er erg blij mee zijn als ik zo'n kaartje zou krijgen.
Groetjes, Jannie

Sigrid Swinnen zei

Ze zijn leuk, jouw kaartjes!! Ik heb een tijdje al mijn kaartjes zelf gemaakt, maar nu ben ik meer bezig met haken en koop ik nog al eens eerder een kaartje.
Het is sowieso heel fijn om 'zomaar' een kaartje te sturen of te krijgen!
Jouw kaartjes zijn echt leuk, met die bloemen en die katjes en die van de zee...
Groetjes, Sigrid

Akkelien Smink zei

Heel leuk, je kaartjes, en de mensen die ze kregen zijn vast en zeker heel blij!
Ja, ik houd er ook van: post sturen, al maak ik nooit zelf kaartjes.
Groetjes,
Akkelien

Rita Janssen zei

Echt wel hele mooie kaarten! Zelf heb ik het ook een tijd gedaan, had heel veel aangekocht ervoor, maar de tijd ontbreekt, je kan niet alle hobby's goed doen, dus heb ik alles verkocht en hou ik me nu nog bij vooral breien, haken, lezen en af en toe kruissteek.
Grtjes, rita.