10/05/2016

Breien zonder breinaalden??

Een tijdje terug kreeg ik een pakketje om een col te maken door arm knitting.Ik had een beetje drempelvrees voor deze techniek ondanks dat ik veel enthousiaste verhalen las van anderen die dit al hadden gedaan.Deze week ben ik met de winterspullen bezig. Toen kwam ik het pakketje weer tegen. En op de breien- en breipatronengroep op Facebook zag ik een post met dit Youtubefilmpje

Nou ja, wat hield me dan nog tegen? Aan de bak!


Ik heb een paar keer de opzetsteken uitgehaald omdat ik anders teveel garen over zou hebben.


Daarna ging het inderdaad snel!

IMG_8281.JPG

Ik had 'm inderdaad binnen 30 minuten klaar als.... ik niet tussendoor nog heel veel dingen had gedaan. Maar de totale tijd aan werk voor de col was echt 30 minuten, hihi.

Of ie warm is? Nou en of!

shawl.JPGIk zit er deze winter lekker warmpjes bij :)Geen opmerkingen: