1/14/2017

GRANNY SPIRATION KICK OFF recycle je shoptas


Wat een superleuke challenge kwam ik van de week tegen bij Kat Kat Katoen (https://katkatkatoen.blogspot.nl/2017/01/granny-spiration-kick-off-granny-canvas.html) : de  bloghop/link up/give away 'Granny Spiration Challenge'! De bedoeling is dat elke eerste zaterdag van de maand een granny-geïnspireerd haakwerkje geplaatst wordt en je je eigen granny-project ook gaat linken. Je kunt er iets mee winnen! Hoe het werkt vind je hier:

Mijn eerste blog voor de challenge gaat over het pimpen/recyclen van een shoptas. Ik vond de tas een beetje saai zo helemaal blauw. Dus ik haakte er 3 grannies voor. Het grannypatroon dat ik gebruikt is de Summer Garden Granny square (http://attic24.typepad.com/weblog/summer-garden-granny-square.html)

tas pimpen.jpg

De grannies zijn gehaakt met lichtblauwe Babysoft, de roze en paarse Sparkle en donkerblauwe Royal, allemaal garen van Zeeman.

Ik naaide de grannies aanelkaar zoals op deze website beschreven: http://www.cherryheartcrochet.co.uk/2014/09/mattress-stitch.html#more

De grannies heb ik met de naaimachine op de tas bevestigd.

Heb jij al eens een tas gepimpt?


3 opmerkingen:

Sigrid Swinnen zei

Fijn dat je meedoet!!! En goed gedaan met die tas, ziet er veel leuker uit zo!
Bedankt voor de link en nog een fijne zondag!
Sigrid

Marjan Hoebeke-Pfaff zei

Hallo Mariam,
ik heb nog geen tas gepimpt, ik maak er dan liever één volledig uit grannys. En ik sluit me bij Sigrid aan: leuk dat je meedoet!
Prettige zondag,
Marjan

Rita Janssen zei

leuk ideetje, hier dacht ik nog nooit aan, om een tas te pimpen.
Grtjes, rita