1/17/2017

Poppendag: Tammy de Beer en meer


Hoe zou het met de Tammy’s gaan?
Tammy de muis is nog hoofdloos maar...Tammy de Beer begint langzaamaan vorm te krijgen :)
Ik heb Bettys-Simm-Salabim gevraagd of ik de beer een afneembare muts mocht geven en toch twee oren. Zo kan Tammy als hij het te warm krijgt in huis, zijn muts af doen. Want… zeg nou zelf, in huis hoef je toch geen muts op te doen? Ehm… moet ik zeggen, ik liep een maanden geleden zelf nog met een muts in huis. Maar dat was omdat ik veel hoofdpijn had en de warmte me goed deed. Dus Tammy, ik hoop dat je NOOIT hoofdpijn krijgt en de muts opdoet gewoon… omdat het kan!
Tammy wou wel op de foto, maar alleen met twee oren. Dus bij deze:

Met twee oren en zonder muts

tammy 17.01.2017.JPG

Wat ik nog meer kan laten zien? Nou, ik heb nogal wat WIPs maar nog niet noemenswaardig.
Toen kwam Lizzy aan en zei, laat mijn foto maar zien met die cocoon! Goed idee van Lizzy. Ze heeft het heel koud als ze in de woonkamer komt met mij en dan vindt ze de cocoon met muts lekker warm. We zitten namelijk vaak boven op de studeerkamer waar ik handwerk en daar is het behaaglijk warm dus waarom zouden we de woonkamer dan verwarmen. Lekker duurzaam zo. Over duurzaamheid en poppendag binnenkort meer...

lizzy 17.01.2017.jpg

Het patroon vond ik op de blog van Lindevrouwsweb, een van mijn favoriete blogschrijfsters.
Het leuke ervan is, dat de cocoon megasnel klaar is! De link vind je hier:

Ga je ook een babycocoon maken voor je pop? Voor de baby is misschien ook wel leuk :)


Poppendagnieuws

Momenteel loopt er een CAL sinds 15 januari op de Facebookgroep CAL by Tine’s Haak - Paradise (link: https://www.facebook.com/groups/1790812514529007/?fref=ts). Het is een verrassingscal dus ik kan er niet veel meer over zeggen dan dat het vast weer een superleuke CAL is!

Mocht je het leuk vinden om elke maand aan een amigurmiCAL mee te doen (en dat ben je dan niet verplicht elke maand te doen) dan kan ik je de Facebookgroep CAL Nadaragurumi Häkelfee aanbevelen: https://www.facebook.com/groups/1389679158029104/
Ik ben er net lid van en zag prachtige paardjes voorbijkomen.

Vergeet je niet aan te melden op de CAL groep Haak met ons mee. Vanaf 23 januari is er een (verrassings-)cal (link: https://www.facebook.com/groups/373739732818312/?fref=ts). Nogmaals, de groep kan ik je van harte aanbevelen. Er wordt door de beheerders echt heel hard aan gewerkt om het iedereen naar de zin te maken.

Bedankt voor het lezen en graag tot volgende keer!

Andere poppendagbloggers
Nu ga ik voor meer nieuws kijken bij de andere poppendagbloggers. Kijk je mee?
en5 opmerkingen:

Akkelien Smink zei

Die cocoon ziet er heerlijk uit :-)
En je beer is prachtig met, beregoed met twee oren!
Groetjes,
Akkelien

Jannie Spronk zei

Zo, dat is een knappe beer geworden!
En die cocon is hartstikke makkelijk om de pop mee op reis te nemen!
Groetjes, Jannie

Anita Oele - van de Grint zei

Je beer is super leuk geworden :)
Groetjes Anita

Sigrid Swinnen zei

De pop heeft gelijk, zo'n gezellige cocon!
De beer is echt lief geworden...
Weer leuk gedaan van je!
Groetjes, Sigrid

Rita Janssen zei

Je beer is een echt schatje, zo leuk met zijn sjaal en handschoentjes aan! Een cocoon voor een pop, daar heb ik nog nooit aan gedacht, maar wel leuk en lekker warm! Je kan ze zo zelfs meenemen naar buiten nu, heerlijk ingepakt!
Grtjes, rita.