1/09/2017

Poppendag Work in Progress

De afgelopen week was ik erg druk weer. Daarom kan ik alleen trots het vest en een uitprobeersel van een jeanspet van Elmo Aap laten zien die ik een tijdje terug had genaaid. Hij was er superblij mee, vandaar dat hij ook braaf meewerkte om op de foto te gaan.Ook met de amigurumi's ben ik druk geweest. Ik dacht deze twee zou ik wel afkrijgen de afgelopen week. Helaas, ik had ook nog vakantie gevierd met de kinderen, vandaar. Toch laat ik ze zien, gewoon omdat het kan. En hopelijk zijn ze volgende week wel klaar....
 
Poppennieuwtjes
De CAL bij Schlappohrhund is inmiddels beëindigd dus je kunt je weer aanmelden voor de groep https://www.facebook.com/groups/1232604760086430/?fref=ts en de Tammy's die wel al klaar zijn daar bewonderen.
 
 
Tja en of ik nog tips heb voor deze week? Nou... ik heb 'm al een tijdje in mijn archief zitten, maar wat in het vat zit verzuurt niet. Een van mijn volgers heet de Doll Lady, wat toepasselijk! Ze maakt prachtige poppen. En ook een die op Obama lijkt. Geweldig gewoon. Ik zou zeggen... ga er eens kijken en geniet!
 

 
 
Bedankt voor het lezen en graag tot volgende keer!Andere poppendagbloggers
Nu ga ik voor meer nieuws kijken bij de andere poppendagbloggers. Kijk je mee?en


E-mailadres: mariamscreations@gmail.com
Adres: Comeniushof 5
Twitter link mariamscreas1#poppendag

5 opmerkingen:

debreimeisjes zei

En ook nu is er weer van alles te zien bij jou! Leuk inderdaad, die Obama-pop!
Groetjes,
Akkelien

Rita Janssen zei

Je denkt misschien niet veel nieuws te hebben, maar dat is niet zo, je hebt weer mooie dingen te tonen, leuke outfit kreeg je aap met een pracht van een pet en een mooie trui! Je amigurimi geraakt wel af, dan heb je volgende week al iets te tonen.
Prachtige obamapop!
Grtjes, rita.

Anita Oele - van de Grint zei

Vakantie vieren met de kinderen is belangrijk, wachten wij toch nog een weekje op je amigurumi's
Aap zit er al lekker warmpjes bij met een mooi vest en leuke pet :)
Groetjes Anita

Jannie Spronk zei

Het probeersel van de pet is alvast geslaagd, evenals het mooie vest!
Enne...nooit een vakantie laten schieten, hoor. Veel te gezellig!
Groetjes, Jannie

Corina zei

oh nieuwsgierig wat dat wordt!