1/24/2017

Poppendag: twee Duitse Tammy’sJaaa, de Tammy’s zijn (bijna) klaar.

Tammy von Knuddelhausen gaat op reis

IMG_9200.JPG


Vandaag ga ik Tammy von Knuddelhausen van Bettys-Simm Salabim afronden. Hij gaat morgen op reis naar een ernstig ziek meisje. Ik zag een post langskomen en ik wou een kaartje sturen. Tammy zat bij mij op schoot want tussendoor werkte ik verder aan Tammy. Omdat hij al oogjes heeft zat hij plotseling mee te lezen. Ineens riep hij: ik wil op reis naar Britt. Daar hoefde ik geen seconde over na te denken en ik stemde in! Bekijk het bericht hier: FB pagina Een glimlach doet wonderen 
Mededeling van een glimlach doet wonderen: Het bezorgadres is inmiddels aangepast t.w. Kanjer Britt, De Ping 2, 6361AR Nuth en willen jullie dat ook allemaal doen in jullie bericht die je gedeeld hebt. Dan komen ze gelijk in Nuth aan bij Kanjer Britt en haar lieve ouders.

In overleg met Bettys-Simm Salabim heb ik hem een afneembare muts gegeven, twee oren, geen gewei maar wel een mond. Zo kan er met hem het hele jaar gespeeld worden.
Wil jij Tammy von Knuddelhausen ook haken? Tammy is een kooppatroon en je kunt het patroon hier bestellen: http://www.mypatterns.de/haekeln/tammi-aus-knuddelhausen-2255.html

Tammy Zirkusmaus
Tammy Zirkusmaus is nog niet helemaal af. Echter toen hij hoorde dat Tammy von Knuddelhausen op reis zou gaan werd hij onrustig. “Ik wil met hem op de foto, hij is mijn maatje, zo kan ik nog aan hem denken” riep hij. Ja natuurlijk ga je op de foto met Tammy, hoe kan ik anders een poppendagblog schrijven. Dus zo gezegd, zo gedaan!

IMG_9237.JPG

IMG_9238.JPG

Ik hoop dat ook Tammy Zirkusmaus klaar is deze week, want zoals je ziet kan hij eigenlijk niet wachten om ons zijn kunstjes te laten zien:
IMG_9239.JPG

Wil je Tammy van Schlappohrund Wuppertal ook haken?  Tammy is een kooppatroon. Ga dan naar: http://www.mypatterns.de/haekeln/haekelanleitung-tammy-maus-zirkusmaus-2736.html

Deze week heb ik even geen nieuwtjes op poppengebied, maar mocht me nog wat te binnen schieten, dan zet ik het van de week nog gauw op mijn blog.

Dank voor je aandacht en tot de volgende keer!

Andere poppendagbloggers
Nu ga ik voor meer nieuws kijken bij de andere poppendagbloggers. Kijk je mee?
en

5 opmerkingen:

Rita Janssen zei

Wat is je beer leuk geworden, goed gezien een afneembare muts! En Britt zal zeker een glimlach krijgen als ze deze ontvangt! Tammy Muis ziet er ook leuk maar zeer ondeugend uit, hier ben je nog niet mee klaar vrees ik. Wel een goed idee om foto's te maken als herinnering.
Grtjes, rita.

Anita Oele - van de Grint zei

Leuk dat je iemand blij maakt met deze leuke knuffel :) Groetjes Anita

Akkelien Smink zei

Wat lief dat je deze knuffel opstuurt! En fijn dat je zelf de foto's nog hebt :-)
Groetjes,
Akkelien

Elizabeth zei

Nou..., ik loop een (heel) beetje achter met lezen. En zie ik het goed dat je website helemaal veranderd is? Ik moest even zoeken hoor..
Wat mooi dat de Tammy's een warme opdracht krijgen! Da's mooi werk Mariam.

Groetjes, Elizabeth

Mariams Creations Recycle and Create zei

Hoi Elizabeth,

Dank voor je feedback, daar ga ik inderdaad vandaag nog mee aan de slag!

Groetjes,
Mariam