2/09/2017

Granny Spiration II: mijn kraakshoptas


 

De tijd dringt, ik mag wel eens opschieten met het plaatsen van mijn nieuwe 'Granny Spiration'! Onwijs veel dank voor het linken van jullie creaties op de eerste Granny Spiration!
Net als vorige maand is er weer een link party & giveaway, maar voor nu presenter ik met trots de door mij gemaakte kraakshoptas die ik van de zomer maakte:

IMG_7375.JPG

Ach ja, ik was wat melig en heb daarom oma aap (de oma van Elmo aap) met haar krulspelden er maar naast gezet ;-)
 
IMG_7277.JPG

Dit is een shoptas van Action die ik een jas van 4 kleurige grannies heb gegeven, gecombineerd met stroken gehaakt van stokjes.
 
IMG_7321.JPG

Ik had nog twee achterzakken van een oude jeansbroek die in aan de zijkanten naaide van de oude kussenhoes. Handig voor je sleutels, je portemonnee of je mobiel
IMG_7318.JPG

Wat is het toch leuk om spullen te recyclen en te combineren met haken!

IMG_7317.JPG


Heb je dat ook wel eens gedaan? Een plastic shoptas omgehaakt met grannies?

Deze had ik eerder al eens gemaakt en de uitleg in een blog beschreven: http://www.recycleandcreate.com/2016/06/granny-kraakshoptas-1.html

IMG_7332.JPG


Voor wat betreft de linkparty, bloghop en giveaway! (heb ik voor het gemak een deel van de tekst van Kat Kat Katoen gekopieerd...https://katkatkatoen.blogspot.com) hoop dat je niet boos bent Sigrid

Op het blog van Alexandra zie je wat zij heeft gemaakt en kun jij jouw granny-creaties linken.
Je mag oudere werkjes laten zien, en het hoeven ook geen echte granny squares te zijn, je kunt ook iets geïnspireerd is op granny's laten zien.
Om mee te doen met de giveaway, heb je de rafflecopter nodig. Je werk linken (waar ik voor koos), is geen deelname aan de giveaway.
Hieronder is een lijstje van de blogs die ook meedoen aan de 'Granny Spiration':

Ik ben benieuwd wat de andere deelneemsters hebben gemaakt. Kijken jullie mee?
 
Zo zeg, morgen is het alweer vrijdag. Nog een blog in petto voor deze week en dit weekend maar eens flink bijlezen wat de andere bloggers geschreven hebben. Ik heb er zin in!

Liefs
Mariam

1 opmerking:

Sigrid Swinnen zei

Haha, natuurlijk ben ik daar niet boos voor Mariam!
Ik vind het superfijn dat je ook meedoet!
Je tassen zien er heel leuk uit trouwens :-)
Dat die aap er maar niet mee gaat lopen, hihi
Fijn weekend, Sigrid