2/07/2017

Poppendag, mijn handen vol aan Tammy Circusmuis


Vorige week was ik zo druk met de voorbereidingen voor mijn eigen bedrijf, Mariam’s Lifestyle (een blog over de verkoopstijl van een bedrijf, events, seminars en masterclasses) dat ik niet aan het schrijven van een Poppendagblog toe kwam. Poppendagblogs schrijven vind ik altijd heel erg leuk. Net als het lezen van de blogs, dat ga ik deze week eens inhalen.

De poppen hebben in huize B niet stilgezeten. April de Kikker van Angel’s Crochet (https://www.facebook.com/angelscreationscrochet) hoorde over Tammy Circusmuis. Ze dacht, wat Tammy kan wil ik ook! Dus nu zit ze gezellig naast mevrouw Muis. Gelukkig zijn deze twee schatjes niet zo zwaar dus de lamp houdt dat wel.
IMG_9403.JPG

IMG_9402.JPG

Tammy Zirkusmaus was vorige keer al niet meer te houden om haar kunstjes te laten zien. Toen ik nog bezig was met het schrijven van de vorige blog en trof ik haar buiten roepend aan: Joehoeeeee

Tammy Zirkusmaus 2.jpg

Ik blijf lekker hier!!!! (kun je nu nog boos worden op zo’n lieve muizenkoppie?)

Tammy Zirkusmaus 3.jpg

De vlinder trok haar aandacht….
Tammy Zirkusmaus.jpg

Maar voordat ik het wist was ze door de deur die nog openstond naar binnengeglipt en riep alweer “joehoeee”...


Ze zat in de lamp bij de salontafel!!!
Tammy Zirkusmaus 4.JPG

Haha, die malle Tammy, je hebt je handen vol aan zo’n circusmuis. Maar erg vind ik dat niet.

IMG_9401.JPG

Misschien wil je deze leuke muis ook haken. Tammy is nu een kooppatroon. Ik plak hier een link naar de Facebookpagina van Schlappohrhund Wuppertal, de ontwerpster, want ze heeft zoooveel leuke ontwerpen, die moet je gewoon zien!

Poppendagnieuws
Ook dit keer is er nieuws op poppengebied. Er komt op 8 maart een CAL “Michelle” van Adrienne Verstraten op de groep Amigurumi haken met Adrienne (https://www.facebook.com/groups/120869844976522/?fref=ts)
michelle.jpg
Ik zeg als altijd: meld je snel aan!

Sabrina Somers (sabrinasomers.com) is bezig met een boek en heeft onze hulp nodig bij het kiezen van namen van haar prachtige nieuwe creaties:
sabrina somers.jpg

Ik had haar beloofd haar oproep op mijn blog te plaatsen, dus hierbij:
Voor mijn boek moet ik voor alle karakters namen verzinnen, maar ik heb bij deze 4 hulp nodig!
Heb jij een leuk idee?

Laat het weten op Instagram :)

Wat een ontzettende leukies!!!! Wie heeft er inspiratie?

Dat was het voor deze poppendagblog.

Houd mijn blog in de gaten want van de week is het WarmeTruienDag. Barbie komt dan ook voorbij met een gratis patroon en volgende week

Daan.jpg

Ehm… wat is hier aan de hand??? Daan???? (https://www.facebook.com/Amigurumi-handmade-by-Giniakooppatronen-242976436075302). We zullen het meemaken.

Voor nu dank voor je aandacht en tot de volgende keer!

Andere poppendagbloggers
Nu ga ik voor meer nieuws kijken bij de andere poppendagbloggers. Kijk je mee?
en5 opmerkingen:

Jolanda zei

haha, gezellig zo'n muis in huis, brengt een hoop leven in de brouwerij.
groetjes Jolanda

Akkelien Smink zei

Wat een leuke blog weer :-) Geweldig, zo'n circusartiest in huis, dan is 't vast nooit saai!
Groetjes,
Akkelien

Elizabeth zei

Tammy is net zo'n elastiekje..., wat een lenig muisje ..
En altijd vrolijk, dat is ook mooi meegenomen!

Anita Oele - van de Grint zei

Die Tammy, ze is echt een circusmuis ;) Ik vind haar super leuk :)
Groetjes Anita

Jannie Spronk zei

Haha, wat een leuk circus bij jullie in huis ;-)
Groetjes, Jannie