7/01/2017

Granny Spiration Challenge juli 2017 deel VII


We zijn alweer bij de

Granny Spiration Challenge van juli van 2017

Dit keer maakte ik een overzicht in een compilatievideo omdat ik net begonnen ben met mijn eigen bedrijf MariamBentum. Op het moment dat ik dit schrijf is mijn website nog niet klaar, maar dat lukt hoop ik binnen vandaag zaterdag 1 juli en 4 juli aanstaande:Omdat het wel zo leuk is om de links aan te kunnen klikken, hierbij:

Inzendingen van onze hosts: Granny Square Shrug (Tutorial) Mariam's Creations, Simple Granny Dishcloth (Free Crochet Pattern) Rhelena, Be Squared Top (Free Crochet Pattern & Tutorial) Crochet is the Way, Sweet Coaster (Tutorial) Kat Kat Katoen, Granny Square Heart Cushion (Tutorial) Hakelfieber, Lose Granny Square Jacket (Tutorial) Atelier Marie-Lucienne, en Vintage Granny Square Scarf (Free Crochet Pattern) van EyeLoveKnots.
*Sigrid van Kat Kat Katoen neemt niet meer als host deel aan onze Granny-Spiration Challenge :( maar ...ehm… ik wil je vragen om toch bij haar op de website langs te gaan. Haar blog is zoooo inspirerend ❤
Sandra van Hakelfieber Austria (in German)
Rhelena van Crochet n Crafts
Alexandra van EyeLoveKnots (link party & give away! )
De link naar de Facebook Community: Eyeloveknots Crafting Community
De link naar de giveaway van “Jenny of Crochet is the Way!” voor een van haar prachtige patronena Rafflecopter giveaway .
En de links voor de meest bezochte blogs: Granny Square Stash Buster Blanket  Sum of Their Stories, Crochet Baby Blanket and Hats Julie's Creative Lifestyle, en Largest Blanket van Hobbyloes.
En wat heb ik dit keer zelf gemaakt? Het is weer een recycle and create versie geworden. Per toeval geboren en ik ben er heel blij mee: een piano cover voor mijn elektrische Roland piano:
Granny spiration CHallenge July 2017 (3).jpg

 

Werkbeschrijving


Ik haakte 3 rijen van 7 grannies aanelkaar (5 ronden, haaknaald 5 met Royal acryl garen van Zeeman) en naaide aan de zijkanten met spijkerstof van de oude broek van manlief. Ik vind dat een stoer effect voor de piano.

Wat vind je ervan?
Granny spiration CHallenge July 2017 2.jpg
ik ben er erg trots op
Granny spiration CHallenge July 2017 1.jpg
Ik ben er dolblij mee, eindelijk een jasje voor mijn mooie elektrische piano. Nu nog de adapter terug vinden (oeps) en dan kan ik er weer een deuntje op spelen.
Voor de mensen die ook graag zo’n cover willen maken, hierbij de mal voor de zijkanten:
Dia1.JPG
Ik hoop dat je net zoveel plezier hebt in de Granny Spiration Challenge als ik. Dank voor het lezen en hopelijk tot de volgende keer!

Liefs,
Mariam 
Voeg hier je eigen link toe en maak kans op de giveaway:

5 opmerkingen:

Marjan Hoebeke-Pfaff zei

Leuke idee en echt handig, het zelf te kunnen maken, niet?
Prettig weekend,
Marjan

Jenny Guldin zei

Great idea! That's so much more colorful and fun than any store-bought cover.
Have a happy weekend!

Sigrid Swinnen zei

Origineel idee Mariam! Lekker kleurrijk en nog praktisch ook!
ps: Heel erg lief van je om reclame te maken voor mijn blog!!!!
Dankjewel <3
Sigrid x

Rita Janssen zei

Ben eindelijk weer bijgelezen, wat een leuke challenge Mariam! Fijn dat jullie op fb een groep gaan aanmaken, zal vast veel succes hebben, ik zal reclame maken!! Prachtige hoes voor je piano!
Grtjes, rita.

Alexandra Richards zei

This is such a great idea! My boyfriend's keyboard has just been sitting around. Perhaps after I order a stand for it, I will make him a cover like this - love it!
Alexandra
EyeLoveKnots.blogspot.com