8/08/2017

Poppendag: waar zal ik eens beginnen?

Na weken niks met mijn handen gedaan te hebben behalve op een toetsenbord kan ik nu toch zeggen dat ik dit heel erg gemist heb!!!
Mijn website met WordPress moest klaar nog voordat de scholen weer gaan beginnen. Er leek geen eind aan te komen (, wat een gepuzzel, geef mij maar Blogger,) maar .. het is gelukt. En toen begon ik weer met handwerken.
Wat zou ik gaan maken? Het liefst iets met recyclen en handwerken. Daarover hebben jullie al wat op mijn Facebookpagina en op Instagram gezien.


Ook Poppendagblogs schrijven en de voorpret die er aan vooraf gaat heb ik heel erg gemist.


Er is genoeg te doen zoals ik hierboven al schreef en WIP's die nog liggen.... Tja, waar ga je dan beginnen? Met iets kleins dan maar. Deze maakte ik een tijdje terug:


sleutelhanger


Het Poppendagnieuws ga ik ook weer oppakken, want ik heb een hoop leuke dingen voorbij zien komen.


En natuurlijk de poppendagblogs van de andere blogsters lezen. Heeeel leuk altijd. Lezen jullie ze ook? Dit is het lijstje:


- Es,


Liefs en tot de volgende keer.


3 opmerkingen:

Sigrid Swinnen zei

Petje af, dat je naar Wordpress bent overgestapt. Zijn er veel voordelen aan (omdat je schrijft dat het wel moeilijker te gebruiken is dan blogger)?
Leuke berenkop trouwens, ben nu ook even iets kleins aan het haken tussenin.
Heb garen tekort voor de deken, ben met een geheim project bezig dat ik nog niet kan showen, en dan nog die kattenmanden die af moeten en ik eigenlijk al beu ben,... :-) Dan is zoiets kleins juist heel leuk om te doen hé.
Wens je nog een fijne dag,
Sigrid x

Corina zei

leuk berenkopje!

Elizabeth zei

Ik ben wat lezen betreft even aan het inhalen...
Wat een klus zeg, die nieuwe website van je!
Ik kan me voorstellen dat andere dingen een poosje bleven liggen.
Maar deze leuke sleutelhanger is weer een mooi begin!

Groetjes, Elizabeth