10/03/2017

Poppendag: Daan maakt het wel bont zeg!

Nou zeg, hehe, hier ben ik weer. Wat een hoop werk komt er bij zo’n eigen bedrijf bij. Tel daar voor de kinderen de start van de school bij op en ja, dan moet Poppendag eronder lijden. Ik geloof dat dat iets met prioriteiten te maken heeft of zo 😎


De CAL van Puck de Ibiza girl is al zo ongeveer afgelopen en wat een mooie Pucks zie ik op de groep van Ginia Mees voorbij komen. Van mezelf mag ik nog geen nieuwe dingen beginnen, want het is hier een beetje triest gesteld met de poppen. Wat dacht van Daan met een broek die van zijn kont zakt (zou hij afgevallen zijn???).


Daan- Designed by Ginia Meeswww.recycleandcreate.com.png
Ondertussen zingt hij -als hij gaat douchen - keihard mee:Ja, ik vind alle ontwerpen van Ginia Mees supergaaf, maar Daan slaat alles. Hij maakt me altijd heel erg aan het lachen. Die onschuldige blik erbij: stille wateren hebben … (nou ja stil)


Poekie vindt het allemaal wat minder: too sexy for my cat.


IMG_9723.JPG
Waaaaaat?
IMG_0619.JPG


Gelukkig staat hij maar 1x per dag onder de douche want anders……


Ander onderwerp graag!


De verrassing
Oh, nu even wat anders. Een tijdje terug wou ik iemand verrassen en moest ik dus mijn mond houden. Tja, dat vind ik nogal moeilijk. Het lukt wel daar niet van maar, pff. Maar nu mag ik ‘m laten zien want Sigrid heeft het uiltje inmiddels ontvangen.


IMG_0499.JPG


Ik zag het uiltje voorbijkomen bij Haakfeest en wou ‘m toen ook graag haken. Klein maar fijn.


We gaan weer snel verder met …..


Poppendagnieuws


CALs
Even ter herinnering


Op de FB groep van Peggy Sew Amigurumi is er op 11 oktober CAL van een prachtige kerstpop.
peggysew.JPG
Het patroon van de kerstvrouw is normaal een betaalpatroon maar wordt TIJDELIJK GRATIS gedeeld in deze groep. 5 weken op rij komt er een deel online en je hebt per deel een week de tijd om te haken.


zal er een CAL zijn vanaf 18 oktober, maar.. je kunt nu al pakketjes bestellen hiervoor. De pop heet Joëlle en ik vind haar een schatje. En jullie?
joelle.jpg


Op de FB groep van De Hippe Haaknaaldjes heeft Carine Meessen een gave kerstsok ontworpen in verschillende versies:
carine meessen cal kerstsok.JPG


Er is al een CAL hiervan geweest, maar … niet getreurd er komt er nog een 😄. Je kunt alvast op je gemak spullen hiervoor bijelkaar zoeken en de datum in je agenda noteren. De CAL vindt plaats op 1 november. Natuurlijk gebeurt er nog veel meer op de FB groep dus als je nieuwsgierig bent, kun je je maar beter snel aanmelden. Dit is de link naar de FB groep https://www.facebook.com/groups/266966120350264/


Hopelijk lukt het me om deze week weer wat aan de amigurumi’s te doen. In ieder geval moet ik deze week wel aan de bak met de haaknaalden. Vanmiddag ga ik de poppendagblogs van de andere blogsters te lezen. Doe je mee?


Dit is het lijstje.


- Es,


Liefs en tot de volgende keer.

4 opmerkingen:

Akkelien Smink zei

Leuk dat je weer een keertje meedoet! En wat laat je weer veel mooie dingen zien :-)
Groetjes,
Akkelien

Rita Janssen zei

Leuk dat je terug meedoet!! Daan ziet er geweldig uit, een stoere bink die onder de douche zingt, super! En je uiltje, schattig cadeautje. Ook de CAL's die je toont zien er weer heel verleidelijk uit voor alle haaksters!

Alexandra Richards zei

I love when my cat lays with me while I crochet. Yours is so sweet! Mine melts my heart when he lays like that.
So many CALs going on. Such fun projects to get in on. I have trouble keeping up with CALs - too many projects, not enough time.
Alexandra
EyeLoveKnots.blogspot.com

Sigrid Swinnen zei

Hahahaha!! Daan afgevallen? En wat een leuk lied zong hij onder de douche, dat ken ik nog uit mijn jeugd toen dat dat liedje superhip was! :-) You made me smile! En je uiltje staat in mijn keuken hoor, zo zie ik hem elke dag :-)