11/18/2015

DIY: recycle je oude trui in een kattenmand, een plantenpot en een uilenknuffel

Ik houd heel erg van recyclen en ik had nog een paar truien over. Van mijn oude paarse lievelingstrui heb ik nogmaals een kattenmand gemaakt
kattenmand.png

Ik experimenteerde met het gebruiken van de mouwen van de truien voor de blikken voor mijn kuipplantjes

truien.pngpaarse trui.png
mouw rode trui.pngmouw paarse trui.png
Dat ging niet werken omdat deze truien als je erin gaat knippen enorm gaan rafelen. Met een blikje ging het net, maar daar ga ik nog een leuke rand aan haken en een applicatie op maken, dit keer dan geen hondje of katje.

blik met paarse mouw.png

Ik gooide voor de rest de truien even aan de haak aan de kapstok tot een ander moment.

Een tijdje later was het moment daar: ik zou een uilenknuffel gaan maken van het patroon van Juicy Bits. Ik had me voorgenomen om de rode trui te verstevigen met andere stof die niet zo erg rafelt en die zou ik eraan zetten met de zigzagsteek op de naaimachine. Dit is de eerste uil.
uil 7.png
Hoe ik dat deed kun je hier zien:


5 opmerkingen:

Rita Janssen zei

Truien recycleerde ik nog niet, maar wel badhanddoeken die beginnen te verslijten, die gebruik ik nog om aan de achterkant van slabjes te zetten die slorpen goed op. Soms hergebruik ik ook hemden of bloesjes van mezelf om iets mee te knutselen.
Grtjes, rita.

Mariam's Creations recycle and Create zei

Hoi Rita, dat is inderdaad ook een hele handige voor de slabjes!! Ik was zo gesteld op mijn truien, ik wou er echt wat mee doen :). De hemden en bloesjes houd ik in de gaten. Dank je voor de tip. groetjes, Mariam

Unknown zei

Какая милая совушка! Супер!

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Leonardo Šim zei

Oh ja, Rita, je bent gewoon een genie over gebreide dingen, mijn oude gestreepte trui heeft een nieuw leven gevonden!
Dit is het meest comfortabele bed voor onze rode kat Jerome, andere dierlijke producten zoals voer, hout om te krabben, vitamines die we online http://bit.ly/2ob6aj1 kopen.

Maar op het bed was het mogelijk om geld te besparen, dank u, blijft uw ideeën delen en anderen inspireren!