11/25/2015

Mijn naaimachine zelf schoonmakennaaimachine.jpg

Deze tip wil ik heel graag met jullie delen.


Sinds dit jaar ga ik weer lekker los op mijn naaimachine,

maarrrrr… nu ik heel veel meer op de naaimachine doe moet ik natuurlijk ook mijn naaimachine regelmatig gaan schoonmaken. Ik dacht alleen aan de stofzuiger op het het spoelhuisje en klaar! Nou, nee zo werkt dat niet, haha!


Ik heb op internet gezocht naar een handleiding van mijn naaimachine en gevonden. Voor haast elk merk wel een handleiding gratis beschikbaar op:Moeilijk is het niet. Als je de handleiding dan rustig stap voor stap doorneemt heb je toch een groot deel van je kosten aan onderhoud bespaard. Oh ja, vergeet niet eerst de stekker uit het stopcontact te halen!

Doe jij dit ook wel eens zelf?


5 opmerkingen:

Unknown zei

Thanks for advice, Mariam!

Unknown zei

Спасибо, Мариам! Очень интересно и познавательно!

Nappi Poppenkleertjes zei

Dank je wel voor de tip! Misschien rammelt mijn naaimachine daarom wel.....:-))
Groetjes, Jannie

Mariam's Creations recycle and Create zei

You're very welcome ! :)

Mariam's Creations recycle and Create zei

Graag gedaan Jannies Hobbyhoek. Wie weet! Groetjes, Mariam