11/27/2015

Project Shrug

In al mijn enthousiasme had ik mijn lieve dochter een shrug beloofd. Een shrug in grannysteek vond ze wel oké. Nou, zo gezegd, zo gedaan. Maar ik wou het dan toch weer anders dan anders: niet met de standaard granny. Neeee, ik wou het met de Summer Garden Granny Square maken met nog wat erop en eraan, en ik ga het patroon ook uitschrijven maar dan met deze granny http://attic24.typepad.com/weblog/summer-garden-granny-square.html
Ik vroeg me af of dat wel mooi zou worden. Nou… zeker wel. En het haakt heerlijk weg, met haaknaald 7, dubbeldraads met Royal wit van Zeeman. Ik dacht na 20 ronden, ik ben er!!!
project shrug 1 blog.jpg

Maar voor de zekerheid toch maar even nameten en kijken op internet of ik het goed doe. http://www.mariavalles.com/blog/granny-cocoon-shrug-part-2-going-viral
Ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want ik was er echt nog lang niet!
Ik moest er nog v-i-j-f-e-n-t-w-i-n-t-i-g toeren bij doen. Pfff en dacht ik dat varkentje even snel te wassen, is het dat toch niet. Met dochterlief had ik afgesproken dat ik de shrug toch maar even zou laten voor wat het was in verband met een andere klus.

Heb je ook wel eens een project waarbij het anders loopt dan je had verwacht?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja hoor!! Dat ken ik! Dan begin ik enthousiast en blijkt het moeilijker te zijn, of niet zo mooi, of veel te lang te duren... En dan even iets anders haken om dan meestal met nieuwe ideeën of frisse moed terug te keren naar het eerste project.
Komt in orde! Fijn weekend,
sigrid

Mariam's Creations recycle and Create zei

Oh ja, inderdaad. Ik denk dat dat de reden is waarom ik zoveel verschillende werkjes tegelijk heb lopen. Het weekend is voorbij dus ik wens je een fijne week toe. groetjes, Mariam