12/12/2015

De kerstmarkt in Barneveld

Vandaag was het zo ver. De kerstmarkt in  Barneveld. Manlief bracht me en hielp me uitpakken. Daarna vertrok hij en ging ik op mijn gemak opbouwen.
Eerst maar de rode velours loper op de kraam en toen uitpakken. Het zeil op de rest van de tafel. Wat had ik eigenlijk weinig spul om te verkopen....
Een van de buurtjes verkocht leuke vogelvoerautomaten. Ook leuke stelling, heel creatief!
Tapsi en opa Bas waren ook mee. Opa Bas viel van tijd tot tijd flauw...

Andere buurtjes verkochten voor het goede doel.
De andere verkopers waren heel aardig en we hielpen elkaar. In het begin was het droog en ik deelde wat flyers uit. Later ging het regenen en werd het koud.
De bezoekers liepen snel langs de kramen, ook die van mij. Als ik voor elke keer dat ik "Minions!!!" hoorde 1 euro zou krijgen had ik 100 euro verdiend vandaag....
De regen en de kijkers niet kopers waren eigenlijk nog niet het ergste. Het ging ook nog eens heel hard waaien. Paspop van Tas van de kraam gewaaid, poncho nat. Toen was ik er klaar mee en stond 20 minuten voor einde markt ingepakt om naar huis te gaan. Het was een leerzame  dag, leuk contact met de andere verkopers, een praatje met de klanten en door de organisatie verwend door warme choco en een oliebol.

Ik ben een ervaring rijker.


Geen opmerkingen: