5/16/2016

Poppendag: een paar creaties klaar!!!


Het zat me nu lekker mee! Kikker April is gemaakt, en niet eens met naald nr. 5 maar met haaknaald… 3 :)

Wat was het leuk om te maken. Ik haakte haar achter elkaar door dus ze was ook in een tijd van een mum klaar.kikker april.JPG
Ook Oma Saartje met haaknaald 5 en Leonora zijn klaar. Tussendoor wou ze nog wel van de zon genieten. Leonora van Bettys-Simm-Salabim was zo te zien helemaal verliefd op Oma Saartje.


leonora en oma S.JPG


Het patroon van Oma Saartje vind je hier: https://www.facebook.com/jbcrochetdesignandcreations/photos/a.1488102434849649.1073741829.1482756518717574/1593884790938079/?type=3&theater


En het patroon van Leonora vind je hier: https://www.crazypatterns.net/de/store/Bettys-Simm-Salabim


Het drietal dat klaar was wou ook nog graag samen op de foto. Nou, dat kan natuurlijk!
drietal.JPG
Inmiddels is Oma Saartje op reis gegaan en op de plaats van bestemming aangekomen en goed ontvangen.


De CAL van Hannah op de groep Amigurumi Handmade by Ginia Mees is inmiddels afgelopen. Je kunt wel nog tot twee weken meedoen aan de wedstrijd als je niet met de CAL meegedaan hebt en het patroon koopt. Als je geen Facebook hebt maar wel een patroon wilt kopen kun je een mail sturen. Het mailadres is [email protected] voor de patronen die hieronder afgebeeld staan.
overzicht poppen Ginia.jpg


Je mist wel wat hoor als je niet op de Facebook groep van Amigurumi Handmade by Ginia Mees kijkt (https://www.facebook.com/groups/1445034022414218/), want er komen zulke leuke versies van Hannah Walking the Dog langs. Dat geldt trouwens ook voor de versies van LiBelly op de groep Fantirumi's and more (https://www.facebook.com/groups/fantirumiandmore/?fref=ts). De een nog mooier dan de andere. Het patroon van LiBelly is inmiddels in het Nederlands en Engels verkrijgbaar en wordt er hard gewerkt aan de plaatsing van de Duitse vertaling https://www.houseofcreations.net/winkel/patronen/libelly-patroon/.
Met Squirly kom ik vooruit. Ze moet zo te zien nog in elkaar gezet worden en haar kapsel… tja wat zal ik zeggen …. Wordt vervolgd in een van de komende poppendagblogs!
squirly wip.JPGVolgende poppendagblog heb ik trouwens een hoop te vertellen want er zijn nogal wat bijna klaar. Of het volgende week wordt is de vraag, maar … wat in het vat zit verzuurt niet!


Bedankt voor het lezen en hopelijk tot de volgende keer.
E-mailadres: [email protected]
Adres: Comeniushof 5
Twitter link mariamscreas1
#amigurumihandmadebyginiamees #bettys-simm-salabim #CAL #fantirumi #poppendag #crochessiebyestheremaar #houseofcreationsOndertussen ben ik heel benieuwd naar de blogs van :


en

3 opmerkingen:

De Breimeisjes zei

Jij bent goed bezig geweest, zeg! Dat oma-popje is ook heel erg leuk geslaagd! Succes met je vele andere projecten :-)
Groetjes,
Akkelien

Corina zei

Wat een leuk drietal! En ik ben benieuwd wat je volgende week voor ons in petto hebt.

Rita Janssen zei

Keileuk hoor, je maakte zomaar 3 poppen tegelijk af! De kikker is leuk, maar de oma vind ik geweldig!!!! Bedankt voor de links naar de patroontjes!!
Grtjes, rita.