11/27/2016

Handwarmers (gratis patroon)

Een tijdje terug maakte ik handwarmers.
handwarmers
Van de Facebookgroep Haak Miepen (https://www.facebook.com/groups/marga1966) mocht ik een mini CAL organiseren waar we de handwarmer in oktober samen konden haken.
Ik heb leuke reacties mogen ontvangen. Als je het leuk vindt om de handwarmer ook te maken, hier is het patroon
0001.jpg
0002.jpg
0003.jpg0004.jpg0005.jpg
De handwarmers hebben geen linker- of rechterhand. Lekker makkelijk!
Ik ben benieuwd hoe je handwarmers eruit gaan zien. Als je een blog hebt, plaats dan een link naar je blog met een foto van je handwarmer onder reacties onder dit blog en anders mag je je foto plaatsen op mijn FB pagina: www.facebook.com/mariamscreationsrac.
Ik verheug me op het resultaat!
Alvast bedankt!
Groetjes,
MariamGeen opmerkingen: