5/06/2017

Granny Spiration Challenge nummer 5: mei 2017

Time flies when you’re having fun zeg ik wel eens. En ik was verbaasd over het feit dat het alweer mei is en dus ook weer tijd voor de vijfdeGranny Spiration Challenge of 2017!collage vorige maand.PNGDoor de hosts: Regenboogdeken (haakinspiratie) van Kat Kat Katoen, Simple Granny onderzetter (gratis haakpatroon) van Rhelena, coole oorbellen van Crochet is the Way, Granny Square omslagdoek (haakinspiratie met diagram) van Atelier Marie-Lucienne, Roll Collar Poncho (gratis haakpatroon in het Duits) van Hakelfieber, een granny square zeepzakje (gratis haakpatroon) van EyeLoveKnots Handwarmers (gratis haakpatroon in het Nederlands) van Mariam's Creations recycle and create (that's me!).Neem ook een kijkje bij de andere co-hosts om te zien waar zij mee bezig zijn. Op het plaatje hierboven vind je hun projecten en die van mij van de afgelopen challenge.
Alexandra van EyeLoveKnots ( link party & give away! )Sandra van Hakelfieber Austria (in het Duits)
Marie-Lucienne van Atelier Marie-Lucienne
Sigrid van Kat Kat Katoen
Rhelena van Crochet n Crafts

collage most viewed.PNG
De drie best bekeken projecten van de vorige maand kun je op het plaatje hierboven zien. Van links naar rechts, van boven naar beneden: Garland/Slinger van Hip en Kleurig,Granny Bunny van EssSpecially, en Beach Ball Square van Stitches n Scraps.Wat ik heb gemaakt? Nou ehm, eigenlijk heb ik deze vorig jaar al gemaakt om eerlijk te zijn, maar ik had ‘m nog niet gepost:
IMG_5761.JPG


Ik ben stapelgek op kraakshoptassen gemaakt van grannies.


De granny die ik heb gebruikt is de Summer Garden Granny Square. Een Engelse tutorial maar dan met duidelijke foto’s zodat je het makkelijkk kunt volgen vind je hier: http://attic24.typepad.com/weblog/summer-garden-granny-square.htmlDit is het resultaat:
IMG_5798.JPG
Hoe je ‘m precies moet maken maar dan met een andere granny vind je hier: http://www.recycleandcreate.com/2016/06/granny-kraakshoptas-1.htmlDeze tas was cadeau voor mijn liefste Duitse vriendin
bettina tas 1.JPGOh ja, voordat ik het vergeet: ben je al lid van de Facebook groep van EyeLoveKnots Crafting Community? Het is echt de moeite waard. Je kunt ook jouw eigen creaties daar posten and kijken wat anderen maken. Dit is de link: EyeLoveKnots Crafting Community 


Voor nu, dank voor het lezen en hopelijk tot een volgende keer.


Happy Crochet!
LiefsMariam3 opmerkingen:

Anoniem zei

Je vriendin ziet er heel blij uit met de tas! Een leuke granny, met dat bloemetjeshart in een andere kleur.
Fijne zondag, Sigrid

De Breimeisjes zei

Altijd leuk, iets met granny's!
Groetjes,
Akkelien

Corina zei

mooie tas!