6/12/2017

Poppendag: Zoem de Bij

IMG_0216.JPG
 
Dit is Zoem de Bij van Grietje Karwietje.
Al een hele tijd zat hij daar in mijn letterbak. Die arme Zoem. Zo zonder vleugels. Hoeveel werk kon het zijn, een paar vleugels haken voor een kleine bij?
 
Veel werk was het ook helemaal niet, binnen een kwartier waren beide vleugels klaar en ook bevestigd. Ik had gewoon geen inspiratie tot vandaag:
 
IMG_0219.JPG
 
 
Zijn voelsprieten zijn van een paperclip, geverfd met nagellak en toen op maat geknipt met een tang. Grietje Karwietje heeft Zoem ontworpen voor een wagenspanner. Daar moet je dan natuurlijk helemaal geen paperclip voor de voelsprieten gebruiken. Mijn Zoem vindt het op het moment erg fijn tegen het fotolijstje aan te leunen.
 
Tja, ik was heel druk met andere dingen de afgelopen tijd. Maar toch… als ik gewoon een uurtje voor mezelf per dag inruim om gezellig even te haken of te freubelen. Onthaasten heet dat geloof ik😻
 
Mijn werkje groeit ook danook en is hetgeen ik mee bezig ben op een dag ook een keer klaar. Tevreden zijn met het feit dat ik niet meer achter elkaar aan iets kan doorwerken. Vind ik dat erg? Neeee, heerlijk! Het is fijn om ergens naar toe te leven.
 
Heb je ook wel eens geen inspiratie?
 
Kijk je mee of er nog meer poppendagnieuws is?
 
 
- Es,
 
 


1 opmerking:

De Breimeisjes zei

Een leuk bijtje! Goh, wat een idee, met een paperclip!
Groetjes,
Akkelien