10/08/2017

Granny Spiration Challenge van oktober 2017

Het is alweer oktober zeg! Soms denk ik wel eens, ik word hier te oud voor (dat de tijd te snel gaat bedoel ik). Meedoen met de Granny Spiration Challenge is veel te leuk om te missen, oordeel zelf:


Most viewedGranny Square Scrubby from Picot Pals.jpg


Wat ontzettend gaaf weer!!!


En wat de hosts gemaakt hebben
Kijk vooral ook voor meer inspiratie voor deze maand even bij de andere hosts 💓 de lijst en de info over de nieuwe challenge is te vinden bij Eyeloveknots


Wat show ik deze maand?Het wordt alweer wat kouder en dus komt de omslagdoek uit de kast. Mensen die me kennen weten dat ik respect heb voor andere haaksters die omslagdoeken en poncho’s uit een stuk maken. Dit is er een en nooit meer. Hij is wel mooi en expres voor mijn gevoel in vele kleurtjes zodat je weet hoe ver je al bent, maar het voelt altijd als een “er komt geen einde aan” stuk om te haken. Vandaar dus mijn respect voor andere haaksters die dat wel kunnen.


granny spiration challenge october 2017www.recycleandcreate.com.jpg


Hij is wel heeerlijk warm.
granny spiration challenge october 2017www.recycleandcreate.com (1).jpg


Rillen van de kou hoeft nu niet meer :) Kun jij zulke lange stukken haken>
granny spiration challenge october 2017www.recycleandcreate.com (2).jpg

3 opmerkingen:

Marjan Hoebeke-Pfaff zei

Lieve Mariam,
ik moet toegeven, dat ik er al een paar heb gemaakt (meestal als cadeau). Ik hou wel niet van te moeilijke steken of steek-volgordes. Zo'n "groot" projekt moet snel en eenvoudig klaar worden en hoe kleurrijker, hoe beter! Daarom vind ik jouw omslagdoek ook zo mooi - vrolijke kleurtjes, die een grijze dag mooier maken!
Groetjes,
Marjan

Mariams Creations Recycle and Create zei

Wat lief Marjan ❤️ Deze had ik met haaknaald 3 gemaakt. Omdat het dan mooier uitzien vond ik (fijnere steek). Ik ben er wel erg blij mee. Echt heel knap dat je dat uit een stuk kunt maken. Dit is ook de reden dat ik dus ontzettend fan ben van grannies🌺

Sigrid Swinnen zei

Ik vind hem wel heel mooi en petje af dat je hem gehaakt hebt, ook al is het niet jouw ding!
Ik haak vaak grotere dingen, ook al blijven ze tussendoor meestal even liggen omdat ik mijn 'drive' kwijt ben :-) Dus ik snap wel wat je bedoelt! Na een deken bijvoorbeeld, snak ik altijd naar wat kleinere projecten. Toch geeft een groter stuk ook veel voldoening.
Anyway, je omslagdoek is zeker geslaagd!