9/25/2018

Poppendag: Work in Progress

Terwijl Timmie zich verheugt op het mogen showen van weer een nieuw vest ben ik met van alles en nog wat bezig waaronder het opruimen van de werkkamer. Daar word ik toch wel heel blij van. Waarom? Ik kom amigurumi's tegen die ik graag wil afmaken en dat doe ik dan ook. Als je het F-je van Facebook ziet dan kun je op dit plaatje klikken en kom je op Facebook op de pagina waar deze foto staat, wist je dat? Dat heet embedden of in het Nederlands insluiten.

 

Nu ik dit zo zie schrik ik toch wel van hoe lang dit al ligt. Maar dit kwam door het warme weer.... (ja echt, hihi)

Leuk he, het gaat natuurlijk op deze foto om de hond die ik bijna af had. Zo is het hondje nog meer mini dan mini en zo is die nu (nog zonder oogjes en neus, arme hond). Ik denk trouewens nog na over een mooie riem. Als jullie suggesties hebben, dan hoor ik die heel graag.

Misschien moet ik maar niet meer schrikken van de onafgemaakte amigurumi's, want dan ga ik me steeds erger een hoedje schrikken want er liggen nog veel meer onafgemaakte amigurumi's te wachten tot ze klaar zijn. En het positieve is dat ik daar dan nu mee bezig ben.


Heb jij er ook wel eens last van dat je de dingen die bijna klaar zijn met moeite afwerkt?

Poppendagnieuws


Eigenlijk wil ik dit keer graag iemand in de schijnwerpers zetten omdat ik altijd zo vrolijk word als ik haar posts voorbij zie komen. Oordeel zelf:
Beatrice maakt onwijs leuke dingen maar in een tempo waar je U en Amen tegen zegt. Wauw! Ik vind ze ook allemaal erg leuk.

Zo nu is het tijd om te kijken wat de andere poppendagbloggers hebben geschreven. Kijk je mee?  Dit is het lijstje

- de Breimeisjes
Corina
DIYDiva,
Jannie,
Jolanda,
Ria,
Rita en 
SandraLaat je een berichtje achter, dat vind ik leuk en ik reageer altijd.

Liefs,
Mariam

4 opmerkingen:

De Breimeisjes zei

Leuk dat je weer een poppendagblog plaatst! Ik ga je toevoegen in 't lijstje.
Groetjes,
Akkelien
debreimeisjes.blogspot.nl

Anoniem zei

Gelukkig kom ik niet al te vaak onafgewerkte haakwerkjes tegen. Ik laat ze met opzet in de woonkamer liggen, zodat ik me verplicht voel om ze af te maken :-)
Dat minihondje ziet er echt schattig uit! Benieuwd wat je nog meer tevoorschijn tovert bij het afwerken!

Mariam's Creations recycle and Create zei

@Akkelien, dank je wel. Veel te leuk om de poppendagblogs te missen. Het lezen van de andere poppendagbloggers is ook altijd heel erg leuk.

Mariam's Creations recycle and Create zei

@Sigrid Swinnen, wat een goed idee om de haakwerkjes met opzet in de woonkamer te laten. Had ik eerst ook gedaan, ineens ging ik van de hak op de tak... en toen. tja ;-). Tot de volgende blog. groetjes, Mariam