10/04/2018

Een kattenmand van een oude trui


Werelddierendag


Ik wou graag de kat verwennen met een knusse mand. Op een dag zag ik een Youtubefilmpje hoe je snel en eenvoudig een honden- of kattenmand kunt maken!

Benodigdheden Ik was gelijk enthousiast en begon de kleerkast door de spitten.

 

De benodigdheden die ik gebruikte waren:  • Een kat

  • garen

  • borduurnaald

  • een schaar

  • een oude gebreide trui

  • een paar oude t-shirts

  • een oud kussen en

  • fiberfill


Toen de video liep volgde ik de instructies. Voor het grote deel gebruikte ik een oud kussen en naaide het dicht met een paar losse steekjes. De mouwen heb ik opgevuld met fiberfill en wat oude t-shirts zodat de kattenmand stevig gevuld is. Toen naaide ik ook de mouwen dicht met wat losse steekjes.


De kat heeft nu een luxe slaapplek, de mand is lekker zacht en comfortabel.

Toen was het moment supreme aangebroken: hoe reageert de kat.


Maar nog belangrijker: zal hij het leuk vinden? Oordeel zelf:
 
Zoals je kunt zien was onze kat niet de enige die de kattenmand leuk vond. De logeerkat vond ‘m ook leuk!

Zowel de buitenkant als de vulling kunnen in de wasmachine. Je moet gewoon even de losse steekjes loshalen. De kat kan er zo heel lang plezier van hebben.

En? Ga je ook een kattenmand maken van je oude trui? Als dat zo is, laat je me dan een foto zien op mijn Facebookpagina https://www.facebook.com/mariamscreationsrac/ of zet een link naar je blog of Facebookpaginapost in de reacties.

Ik ben benieuwd!
1 opmerking:

Anoniem zei

Geweldig, die poezen! Dus die zwart-witte is van jezelf? Knappe kat!
En die oude trui...die ga ik ook nog wel eens proberen...
Groetjes, Sigrid