10/02/2018

Poppendag: WIP (2)

Tja, hoe zou het nu toch gaan met Squirly... Ik was niet vooruit te branden de vorige week maar ik heb even doorgezet en ben echt verder gegaan met Squirly die ik ineens ook weer tegenkwam met opruimen.

Bij de Action kocht ik borduurgaren om de stof erop te naaien.


Verder dan het aannaaien van de stof kwam ik niet. Squirly was al geconfisqueerd....  Maar ehm, kijk eens hoe ze origineel uit zou moeten zien.Als je dan de ingesloten post van Crochessie by Esther Emaar ziet, dan wil je toch echt wel dat Squirly klaar is, toch?

Poppendagnieuws

Jaha, er is zeker poppendagnieuws!!

Er komt een CAL en wel heel snel: op 3 oktober start de CAL van Kenzi Mispeltoy Noe met deze mooie dame

De CAL duurt 3 weken en wordt gehouden in de Facebook groep Crochet Friends Dus... meld je snel aan op deze superleuke groep en morgen aan de bak met de CAL. Woohoo


Ik ben heel benieuwd naar wat de andere poppendagbloggers hebben geschreven. Lees je weer mee?

Dit is het lijstje. 


- de Breimeisjes  Amilishly,  Blauw Ruitje,   Corina,  

DIYDiva,  Jannie,  Jolanda,  Juffrouw Ooievaar,


Ria,  Rita en  Sandra

Laat je een berichtje achter, dat vind ik leuk en ik reageer altijd. Beloofd.

Liefs, Mariam

Geen opmerkingen: