10/09/2018

Poppendag: WIP (3) Poekie is not amused

Diese Blog ist auch in German and in English

Ik ga verder met opruimen en ik kwam WIP Katze Kitty tegen. Het is toch ook leuk als de amigurumi's wèl een keer afkomen, ja toch?

Nou in ieder geval is dat wel zo met Katze Kitty van Bettys-Simm-Salabim. Ik schreef al eerder over deze kat als WIP al was die toen nog niet zo te herkennen als kat, hihi.

Maar ehm... Poek is zachtjes uitgedrukt "not amused". Waarom? Nou kijk maar eens.Eerst had hij het nog niet eens in de gaten zoals je ziet.
Poekie was bang dat hij zijn voer zou moeten delen.... Nou, nee hoor Poek. Deze eet niks, Katze Kitty is alleen voor de sier. Dus geen zorgen.Poek is zichtbaar opgelucht:


Af en toe praat hij ook met Katze Kitty


Nu kan ik jullie Katze Kitty van voren laten zien. Wat een vrolijkerd vind je niet?


Ze is in haar buik verzwaard met wat vogelzand zodat ze beter kan zitten.Dit is Kitty van de ontwerpster Bettys-Simm-Salabim. Als je haar ook wilt maken, hoef je alleen op de Facebookfoto te klikken. Dan kom je bij de link voor het kooppatroon (alleen in Duitse taal verkrijgbaar).


Mijn Katze Kitty krijgt nog een mooie strik en "schuimpjes" zoals we dat bij Poekie noemen. En als ik jullie dat laat zien kunnen jullie nog lachen, want ze kan nog iets grappigs. Daar moet ik ook nog foto's van maken. Ik kwam in ieder geval niet meer bij van het lachen...

En psst. Ik kon het niet laten om toch een patroon te kopen. Dit keer ook weer van Bettys-Simm-Salabim.En ik haakte haar in een avond en ochtend, terwijl ik geen ogen had. Ik dacht, dan maak ik er maar een zonnebril van, hihi.


Deze Kitty is op reis gegaan.

Poppendagnieuws

De CAL van Crochet Friends op Facebook loopt nu en er komen heel veel mooie Amanita's voorbij. Volgende week zien jullie mijn versie in wording.


CAL Nadaragurumi Häkelfee


Alsof dat niet genoeg is ben ik met nog een CAL bezig en wel van CAL Nadaragurumi Häkelfee op Facebook. Elke maand is er een CAL en daar kun je een hele maand over doen. Het is een verrassingsCAL en ik ben heel benieuwd wat het gaat worden.


MASCHENZAUBER & Friends


Ik schreef al eerder over Maschenzauber. Er is ook een leuke Facebookgroep waar elke maand een CAL gehouden wordt. Omdat er geen aankondiging is in de groep van wat het wordt zeg ik er hier ook niks over. Laat je gewoon verrassen. In ieder geval wordt het weer superleuk!


Ik ben benieuwd naar wat de andere poppendagbloggers hebben geschreven. Lees je weer mee? 

Dit is het lijstje. 


- de Breimeisjes  Amilishly,  Blauw Ruitje,   Corina,  

DIYDiva,  Jannie,  Jolanda,  Juffrouw Ooievaar,


Ria,  Rita en  Sandra

Dank je voor het lezen en hopelijk tot de volgende week.

Liefs, Mariam

Geen opmerkingen: