3/26/2019

Poppendag - De Olifant

Op zaterdagavond vind ik het leuk om te haken. Eindelijk lekker op de bank neerploffen, bakkie koffie en lekkers erbij, manlief kijkt naar de tv en ik ga aan de haak. Het liefst na een drukke week gewoon een "lekker snel klaar project". Dus ik maakte weer eens een olifant van Conni's Haekelviecher.
Wat was ik blij, de ogen in ei-vorm had ik in mijn ogencollectie dus dat ging goed. De kleur blauw had ik ook nog liggen. Ja, dit was een promobol van Zeeman. Ik ben niet kapot van de promobollen, stug, haakt niet lekker maar wel voor een amigurumi. Ik wou zo graag dat het olifantje naast de Muis van Programma met de Muis kon pronken.Kijk hem eens poseren. Olifantje wou heel graag meewerken.

Zo beter? Ik genoot van het fotograferen van het olifantje.


Naja, toen zette ik de Muis naast het olifantje.


Eeeeh, ja, de verhouding was niet echt ….. Kijk maar eens.
Nou ja, hoe dan ook, ik ben heel blij en trots op mijn olifantje. Wat vinden jullie ervan?
En nu zit ik dan de hele dag met dat deuntje van Programma met de Muis in mijn hoofd, oh oh...

Binnenkort ga ik eens met dit mooie olifantje aan de slag. Wie weet klopt het dan wel met de verhoudingen van de pluchen Muis die ik nog heb.Poppendagnieuws

A.s. vrijdag start de CAL waar ik in een eerdere poppendagblog over schreef


Meld je je aan bij de Facebookgroep?


Poppendagbloggers

Ga je met me meelezen met de poppendagblogs van mijn blogcollega's ? Dit zijn de links

De Breimeisjes - Amilishly, - Blauw Ruitje, - Corina, - DIYDiva, - Elizabeth, - Jolanda, - Juffrouw Ooievaar, - Pippa's hus, - Ria, - Rita en - Sandra.Marga


Tot de volgende keer.

liefs,
Mariam

2 opmerkingen:

De Breimeisjes zei

Leuk geworden, je olifantje!
Groetjes,
Akkelien

Juffrouw Ooievaar zei

Goed gelukt je olifantje
Staat zo gezellig naast Muis
Groetjes Anita