4/01/2019

Haken - eindelijk weer een kledingstuk

Woohoo, eindelijk ben ik weer aan de slag met een kledingstuk. Nou ja, een... ik zou Mariam niet zijn om niet een maar met twee kledingstukken aan de slag te gaan!! Maar in deze blog ga ik het over 1 CAL hebben. De andere CAL komt van de week wel.


Top Avery van CrochetMargaret


Twee verschillende wel te verstaan. Ik doe mee met een CAL van CrochetMargaret op de Facebookgroep Haak Miepen CAL by van een mooie top waarvan het kooppatroon te vinden is op Etsy Haakpatroon top Avery.Enne... ik leer weer een hoop nieuwe steken waaronder het dubbel stokje. Tenminste...., ik controleer of ik wel de juiste steek aan het haken was en dat bleek dus niet zo te zijn. Ik controleerde het via het kanaal van Wolplein op Youtube. Wat was ik blij want het wordt je kraakhelder uitgelegd. Kijk maarIk haak met de lichtblauwe Acryl van Scheepjeswol op haaknaald 4. Maar eh, ik moet nog veel leren. Nu kom ik er dus achter dat ik wel meerdere steken al 4 jaar fout haak. Dat de dingen toch nog goed gekomen zijn vind ik nog een wonder, haha. Ik ben heel blij dat Wolplein duidelijke video's heeft gemaakt met uitleg. Natuurlijk zijn er nog meerdere Youtubers die hele duidelijke video's maken. Ik kwam gewoon op dit moment uit bij Wolplein.

Ik heb het trouwens niet goed gedaan op dit moment. Eerst had ik 'm verkeerd gelegd.Zo moet je 'm neerleggen
Zo hoort het eruit te zienMaar zo ziet ie er bij mij uit (oh no)Aanstaande donderdag ga ik er weer mee aan de slag. Ik begin maar opnieuw want ik wil 'm heel graag netjes hebben.

Een CAL is ideaal om dingen te leren. Zo heb ik geleerd amigurumi's te maken. Met engelengeduld op de CAL groep van Bettys-Simm-Salabim en nu dan bij Haak Miepen CAL by. 

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen met de CAL? Meld je dan eerst aan bij de leuke haakgroep op Facebook van Haak Miepen . Daarna kun je lid worden van de Facebookgroep Haak Miepen CAL by.

Heb jij ook wel eens iets nieuws geleerd door een CAL?

Geen opmerkingen: